Първоначално публикувано от Bobi_33
Покажи съобщение
По темата. Аз изобщо не обсъждам абревиатурата. За нея е ясно какъв е случая. Понеже ти о***аш редовно целия форум на Алфа Ромео с безценни доводи колко изостанали са Фиат Груп с технологиите и колко напред са ФВ и тем подобни производители. Питам те, знаеш ли коя е първата серийна кола с ТДИ. На мен също ми е тъпо, че Алфа имат 2 модела в момента, но се сещам за няколко значими технологии разработени от Фиат в последните години и нито една от ФВ. Какво са измислили те? С какво са обогатили автомобилите? Ти вместо да ми говориш с факти почваш да философстваш, че ТДИ било много хубаво. Кой е на 180 градуса като всички сериозни фирми минават на Комън Рейл веднага след пригаждането й за серийно производство, а ФВ се мъчат да развиват помпа-дюзата години след другите и се отказват от нея чак когато е очевадно, че е остаряла. Фактите са си факти и говорят сами за себе си. Италианските инженери може да не правят много надеждни автомобили, но имат капацитета да измислят технологии, които правят шофирането удоволствие. ФВ тоя капацитет го нямат.
Comment